JOGA VIKEND V LOGARSKI DOLINI 12.-14. JUNIJ

Vsi smo že po malem željni takšnega in drugačnega druženja, socialnih stikov, ki niso samo preko tipkovnice,…In to sem videl te dni, ko so odprli občinske meje in so ljudje lahko obiskali svoje sorodnike, prijatelje in neka posebna energija je bila v zraku. Ko ti obisk dobrega prijatelja in sorodnikov ni samoumevna situacija!

Maj. Mesec ljubezni pravijo. Ko nas eksplozija zelenja iz narave obdaja. Ko se cvetni prah nabira in ko ptički pojejo in se zaveš, da sploh nisi vedel, da toliko ptic v Sloveniji obstaja. In po maju prihaja junij. Mesec, ki je po kitajskem horoskopu povezan s konjem – s to graciozno in igrivo energijo. Ko že diši po poletju, ampak smo še pred vrhuncem poletja. Ko energija raste.

In v tem lepem mesecu bova Pilgrima znova organizirala joga vikend ob zaključku našega “jogijskega šolskega leta”, kot to tradicionalno počneva zadnjih 8 let. Tokrat gremo v prelepo Logarsko dolino. Le kdo ne pozna te doline iz razglednic? Doline kjer Savinja pride na plan in kjer se cesta pred mogočnostjo narave ustavi? In le kdo ne pozna hotela Plesnik, ki je vsaj za moj okus, eden najlepše in naravno opremljenih hotelov pri nas! In lociran točno pred razgledom, ki ga kaže zgornja slika…
Tako da letos gremo prvič skupaj na joga vikend v Logarsko dolino. V sodelovanju s hotelom Plesnik, vam bomo pričarali TOP vikend!

Kaj nam joga vikend v Logarski dolini prinaša?
V tem vikendu bomo skupaj delali jogo (v dvorani in zunaj – na lesenih podestih), hodili na krasne pohode, se razvajali v wellnes centru, ki je v hotelu Plesnik, jedli okusno in ajurvedsko hrano, zvečer naredili obred ob ognju, uživali v večerni spokojnosti doline, spali v lepih nastanitvah v sobah za dve osebi in še kaj se bo našlo…

Kdaj gremo v Logarsko?
Šlo se bo med 12. – 14. junijem.
To je datum (12. junij), ko sva pred 14 leti, ravno v Logarski dolini, s Tjašo postala par! In sedaj sva poročena in imava 2 otroka!:-)

Cena:
235 EUR

Cena vključuje:
– 2 nočitvi v Vili Palenk*** (dvoposteljna soba)
– polni penzion (2 x večerja, zajtrk, kosilo) v hotelu Plesnik)
– 3 x vodena vadba JOGE IN DELAVNICE (učiva Tjaša in Tomo)
– organizirani pohodi v dolini
– wellness – uporaba savn in bazena (cel vikend)
– uporaba joga dvorane in joga pripomočkov
– predavanje JOGIJSKA FILOZOFIJA
DOPLAČILO: če želite bivati v hotelu Plesnik*** namesto v vili Palenk*** (10 EUR po osebi/dan), 15 EUR/dan za enoposteljno sobo v Vili Palenk ali 20 EUR/osebo za enoposteljno sobo v hotelu Plesnik.
Turistična taksa po osebi na dan: 2 EUR.

PRIJAVA NA JOGA VIKEND:
Vse, ki vas Joga vikend v Logarski dolini zanima, mi pišite na mail: tomo.petek@gmail.com, v roku do 20. maja. Do takrat se mi prijavite, da vidim, če imamo dovolj prijavljenih in da rezervacijo lahko potrdimo. Vsem zainteresiranim, bom poslal tudi program po dnevih – kako bo vikend točno potekal.

COVID-19
Zaradi specifične situacije letos, bo hotel Plesnik odprl vrata šele 1. junija. Tudi sam bom pobiral denar za tale joga vikend šele teden dni pred dogodkom (torej 5.junija). Pišite mi tisti, ki ste resni in želite prisostvovat na tem lepem dogodku na krasni lokaciji.
Če se bodo zadeve zaradi Covid-19 zopet obrnile v drugo smer, bomo dogodek žal prestavili.
Do takrat pa, rezervirajte si datum 12. junij in gremo se družit v magično dolino!