TEMATSKE VADBE JOGE V MOZIRJU: JOGA ZA STAREJŠE / DOPOLDANSKA VADBA PRAVLJIČNA JOGA ZA OTROKE JOGA ZA NOSEČNICE

Vsem skupinam se lahko priključite kadarkoli med letom.

Vse vadbe potekajo v naših prostorih Joga Studio Pilgrim Mozirje, Savinjska cesta 31, kjer so tudi prostori Tapetništva Marčinko, hiša za Gasilskim domom, studio pa je v mansardi zgoraj.

JOGA ZA STAREJŠE / DOPOLDANSKA VADBA

Vsako sredo od 9.00 – 10.00 dopoldne, vadba je malo lažja, poudarjena na kvalitetnem raztezanju telesa, primerna tako za starejše, upokojence, ženske po porodu ali pa tiste, ki vam enostavno ustreza dopoldanski termin in bi radi že zjutraj naredili nekaj dobrega zase.

PRAVLJIČNA JOGA ZA OTROKE

Vsako sredo od 16.00 – 16.45. ure, za predšolske in zgodnje šolske otroke, vadba je sestavljena na zanimiv, poučen način, vse se zgodi skozi pravljico, oponašamo stvari in like živali ter se ob tem dodobra razgibamo, vse na zabaven, nežen, ne tekmovalen in igriv način. Otroci to vadbo naravnost obožujejo!

JOGA ZA NOSEČNICE

Vsak četrtek od 17.00 – 18.15. ure, za nosečnice po 3. mesecu nosečnosti, vadba je popolnoma prilagojena ne samo mamici ampak tudi razvoju otroka v maternici, zelo varna in priporočena oblika vadbe, ki nam pomaga pri vzdrževanju zdravja in dobrega počutja v nosečnosti, v jogo za nosečnice pa so vključene tudi priprave na porod (tako fizično kot psihično). Toplo priporočamo vsem mamicam, ki se želijo svoji nosečnosti in otroku posvetiti na bolj zavesten način!

Prijave na telefon 031393478 ali e-mail: tjasacopot@gmail.com.