Jesensko potovanje z jogo MENORCA

Jeseni (oktobra 2019) se odpravljamo odkrivat Sredozemski biser Menorco. Balearski otok, ki spada pod Španijo, uvrščajo med najlepše otoke v Sredozemlju. Otok, ki ga krasi lepa narava, krasne plaže in zalivi, 315 sončnih dni na leto, zgodovinske znamenitosti,…je po najinem občutku, prava izbira za jesensko potovanje z jogo.

Nastanjeni bomo v najeti vilah, ki ponujajo bazen ter kuhinjo in krasne možnosti za jogo in meditacijo v naravi. Po otoku se bomo pomikali z najetimi avti in obiskali bomo vse the best točke otoka z najboljšimi plažami in zalivi vred.

4444

Kdaj?
– od 8. do 15. oktobra 2019 (7 nočitev)

Trenutna cena letalske karte je ugodna (letimo iz Benetk), cena na današnji dan:
60 EUR

cena aranžmaja brez letalske karte:
– 530 EUR

Cena vključuje:
Organizacijo potovanja, vodenje, vsakodnevno jogo pod vodstvom joga učitelja, vse nočitve v simpatičnih nastanitvah tik ob morju, najem avtomobilov in v zgornji ceni tudi letalski prevoz.

V ceno ni všteta hrana, ki pa jo bomo po želji nabavljali skupaj in si dostikrat tudi skupaj pripravljali zdrave obroke. V ceno niso všteti prevoz do letališča (Benetke) – ga po želji organiziramo mi, in turistične takse (turistična taksa je 2,20 EUR na osebo na dan).

69178378_l

Kratek opis:

Na pot gremo jeseni, ko se glavni vrvež turistov umiri. Temperatura zraka čez dan je še vedno okoli 25 stopinj, temperatura morja pa je 23 stopinj celzija, tako da je primerno za kopanje tudi v tem času.
Nastanjeni bomo v nastanitvah, ki ponujajo sprostitev v naravi in prostor za jogo ter bazen.
Po otoku se bomo vozili z najetimi avtomobili in si ogledali glavne znamenitosti otoka (Mesta Mahon in Ciudadela, vse glavne plaže, zalive in skrivne kotičke otoka). Ob vsem tem vam bova omogočala dnevno jogo, ki bo bazirana na jutro ali večer.

V glavnem, pred nami je krasen oddih na prelepem Sredozemskem otoku Menorca, prijavite se čimprej, mesta so omejena!

Kratek filmček o otoku:
https://www.youtube.com/watch?v=nCGLfDpVDM4

Skupina bo srednje velika (tudi zaradi najema vile – cca. 20 ljudi).

Prijavite oz. se lahko kar na tale mail:
tomo.petek@gmail.com

Z vsemi vprašanji glede potovanja se lahko obrnete na zgornji mail.

menorca3